Nazmiye Çam cinayetinde flaş gelişme

Hapse mahkum edilen Ahmet Çam, savcılığa mektup gönderdi ve bir kişinin eşkalini verdi.

Nazmiye Çam cinayetinde flaş gelişme

Trabzon'un Akçaabat İlçesinde 8 yıl önce öldürülen Nazmiye Çam’ın katili olduğu iddiasıyla ağabeyi Hasan Şükrü ve babası Ali Yaşar Çam ile birlikte yargılandığı mahkemede 20 yıl hüküm giyen Ahmet Çam’ın itiraf mektubunda yengesiyle konuşan tayt giyen siyah saçlı kadının bulunması halinde cinayetin çözüleceğini söyledi. Savcılığa ulaşan mektubun ardından Ahmet Çam’ın ifadesi alındı.


Trabzon’un Akçaabat İlçesinde 8 yıl önce öldürülen Nazmiye Çam’ın katili olduğu iddiasıyla ağabeyi Hasan Şükrü ve babasıyla Ali Yaşar Çam ile birlikte yargılandığı mahkemede hüküm giyen Ahmet Çam’ın itiraf mektubunda, yengesiyle konuşan tayt giyen siyah saçlı kadının bulunması halinde cinayetin çözüleceğini söyledi.

CEZAEVİNDEN MEKTUP GÖNDERDİ

Nizmayi Çam’ın katili olduğu gerekçesiyle 20 yıla hapse mahkum olan Ahmet Çam’ın ifadesi ortaya çıktı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ağabeyi Hasan Şükrü ve babası Ali Yaşar Çam ile birlikte hüküm giyen Ahmet Çam, cezaevinde kaldığı koğuşunda savcıya bir itiraf mektubu yazdı. İtiraf mektubunun ardından jandarma eşliğinde savcılığa getirilen Ahmet Çam’ın yaklaşık bir saat süreyle ifadesi alındı.

BİLDİKLERİNİ SAVCIYA  ANLATTI

Bildiklerini anlatmak istediği için mektup yazdığını belirten Ahmet Çam, yengemin teyzesi Melahat ve eşi Servet’in cinayetin aydınlatacak kadını tanıdığını söyledi. Savcıya eşkal veren Ahmet Çam, “Yengemin öldürülmesinin benimle ilgisi yoktur. Yeğenim Umut’u deniz kenarına bırakan kadın bulunursa her şey çözülecek. Yengem kaçırılmadan 3-4 ay kadar önce, tayt giyen siyah saçlı kadını yengemin yanında gördüm. Yengeme kadının kim olduğunu sorduğumda, teyzesi Melahat ve kocası Servet’in kadını tanıdığını söyledi. Aynı mahallede oturuyordu. Babam ağabeyim ile birlikte o kadını kullanarak yengemi öldürdüklerini düşünüyorum” dedi.

KADININ BULANMASINI İSTEDİ

Siyah saçlı kadının bulunmasını isteyen Ahmet Çam, “Bu kadının bulunursa, her şey ortaya çıkacak. Babam ve yengemin arasında başka türlü yakınlaşmalar vardı. Son zamanlarla babamla sık kavga ediyorlardı. Yengem her şey ailesini anlatacağını söylüyordu. Bence bu yüzden onu öldürdüler” diye konuştu. 

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler