Mustafa Reşit Akçay'dan kaymakam Hatipoğlu'na ziyaret

Türk Futbolunun önemli Teknik Direktörlerinden biri olan Mustafa Reşit Akçay, Tavşanlı Linyit Sporu çalıştıırıken güzel dostluklar kurduğu Kaymakamı Numan Hatipıoğlu’nu makamında ziyaret ederek hasret giderdi.

Mustafa Reşit Akçay'dan kaymakam Hatipoğlu'na ziyaret
Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet eden Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz gibi birçok yıldızın yetişmesinde emeği bulunan ve sayısız bir çok kulüp çalıştırnan Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Tavaşanlı Linyit Spor’u çalıştırdığı dönemde danıştığı ve güzel düstluklar kurduğu Tavşanlı Kaymakamı Numkan Hatipoğlu’nu ziyaret ederek hasret giderdi.

2009-10 sezonunun 2. Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor'u Ligin düşme hattından devraldığı takımı beklenmedik bir şekilde Play-off Şampiyonu yaparak 1. Lig'e yükseltmeyi başarmıştı.  2010-11 sezonunda çok kısıtlı imkanlara rağmen Tavşanlı Linyitspor'u ligde şampiyonluğa oynayan bir ekip haline getirmesi kamuoyunun taktirini toplamıştı. Tavcşanlı Kaymakamı iken güzel diyaloglar kurduğu Kaymakamımız Numan Hatipoğlu’nu makamında ziyaret eden Mustafa Reşit Akçay, “Kaymakam Bey çok değerli bir insan. O’nu memleketimde kaymakam olarak görmek beni çok mutlu etti. Yoğunluğumuzdan dolayı görüşmek bu güne nasip oldu” diye konuştu. 

Kaymakam Hatipoğlu, Reşit Akçay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Tavşanlı’da çok büyük başarılara imza attı. Başarılı bir teknik adam, her şeyden önemlisi mükemmel bir insan. İnşallah Türk futbolu kendisinden daha çok istifade edecektir” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber