Mustafa Bıyık’tan 2,5 yıl mesajı: Siyasetin kin ve nefretini ilçemden uzak tutmaya…

Yomra Belediye başkanı Mustafa Bıyık’tan 2,5 yıl mesajı geldi.

Mustafa Bıyık’tan 2,5 yıl mesajı: Siyasetin kin ve nefretini ilçemden uzak tutmaya…

Haber61 - Haber Servisi / Trabzon’un Yomra ilçesi belediye başkanı Mustafa Bıyık, görevdeki 2,5 yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Bıyık mesajında şu ifadeleri kullandı:

Değerli Yomralılar;

Beni layık gördüğünüz Yomra Belediye Başkanlığı görevinde 2.5 yılı geride bırakmış bulunuyorum. Bir Yomra sevdalısı olarak, 2.5 yıldır 'daha yaşanabilir bir Yomra için' gece gündüz çalışıyorum. İşimizi en iyi şekilde yapmaya, emaneti en doğru şekilde taşımaya, üretmeye ve uygulamaya gayret ediyoruz.

Sorunların anında üstüne düşmeye ve eksikleri gidermeye çalışıyoruz. Siyasetin kin ve nefretini ilçemden uzak tutmaya ve hatta ilçem için siyasetten uzak durmaya özen gösteriyorum. 'Devletimize ve milletimize faydalı olacak işler yapalım, insanlarımızı gruplara ayırmayalım' düşüncesi ile hat safhada siyasi nezaket ve adapla hareket etmeye azami gayret gösteriyorum.

'İnsan için insana dair...' sloganı ile yola çıkan bir belediye başkanı olarak, çok daha yaşanabilir bir Yomra oluşturma hayalimin peşinden koşuyorum. Hizmet aşkı ile çıktığım bu yolda kalbimin sesini dinlemeden hiç bir adım atmadığımı özellikle bilmenizi istiyorum. En kalbi duygularımla söylemek istiyorum ki, tüm çalışmalarımı; güzellikleri ile ülkemize nam salmış modern bir kent, kültürü ile sanatı ile örnek bir ilçe, herkesin gıpta ettiği bir Yomra oluşturma hayali ile sürdürüyorum.

Yomra güzelliklerin, sevginin, kardeşliğin kentidir. Kalbim, sizlerin sevgisi ile doludur. 2,5 yılda heyecanımdan hiç bir şey kaybetmedim. Aksine, bu kadim ilçenin değerli insanlarına daha iyi hizmetler yapabilmek için daha da hırslandım.

Yola çıkarken, 'bizim belediyecilik anlayışımız da hizmette sınır yoktur' dedik ve belediyemizin görevi olsun ya da olmasın her konuda vatandaşımızın derdi ile dertlendik, dertlenmeye de devam edeceğiz. Daha yolun başındayız. Yomralıların bize olan desteği, bu yolda şahsıma ve çalışma arkadaşlarıma her daim güç vermiştir.

Kısa sürede çok ciddi çalışmalara imza attık. Yomra'mızın bir çok sorununu çözdük, eksiğini giderdik. İlçemizi marka ilçe haline getirdik. Daha yapacak çok işimizin olduğunu biliyoruz. Hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız.

Görevde 2.5 yılı geride bırakmış olma vesilesi ile duygularımı sizlerle paylaşmak istedim. Tüm hemşehrilerime selamlarımla hayırlı haftalar diliyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber