Mustafa Bıyık'ın üçüncü diploma gururu

Yomra Belediye Başkanıu Mustafa Bıyık üçüncü üniversitesini bitirdi.

Mustafa Bıyık'ın üçüncü diploma gururu

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık 2 ayrı üniversite diplomasının yanına 3. diplomayı da almanın gururunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Mustafa Bıyık,  Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden aldığı diploma ile fotoğrafını paylaşıp "Bu sosyal medya aleminde hep siyasi ya da belediyecilik faaliyetlerini anlatan paylaşımlar yapacak değiliz ya... Bu kezde kendimden bir şey paylaşayım istedim. Daha önce iki ayrı üniversite diplomam olmasına rağmen sosyolojiye olan merakım nedeniyle Atatürk Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okuyordum. Seçim döneminde 4. sınıfta idim. Seçimden sonra bir süreliğine dondurduğum Sosyoloji bölümünden, sosyolog olarak mezun oldum. Daha önce üniversite bitirmiş olmama rağmen, okuma ve öğrenme hevesi, beni bu alana sürükledi. Bu mezuniyet, şahsıma ayrı bir mutluluk verdi. Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Bu vesile ile ifade etmek istiyorum ki, gayret ile başarılamayacak iş, okumanın yaşı yok. Hepinize en derin saygı ve selamlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber