Mustafa Bıyık'a saldırı olayında 1 gözaltı!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler saldırı olayıyla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı

Mustafa Bıyık'a saldırı olayında 1 gözaltı!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a bu sabah saatlerinde gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Yomra Belediye binası önünde, Başkan Bıyık’ın aracından indiği sırada bir kişi 5 el ateş ederek saldırı gerçekleştirmişti. Olayda yaralanan olmazken saldırıyı gerçekleştiren şahıs kaçarak kayıplara karışmıştı. Olay sonrasında Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şahsın kimliğini belirlerken arama çalışmaları başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahsın tetiği çeken kişiye yardım ettiği öne sürülürken şahsın sorgu işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kayıplara karışan ve kimlik bilgilerinin tespit edilen silahlı saldırganın, yakalanması için ekipler ilçe ve çevresinde geniş kapsamlı çalışmalara devam ediyor.  Bölgede birçok iş yerine ait güvenlik kameralarını mercek altına alıp, incelemelerini sürdüren ekipler, olayın arından firari saldırganın da, ilçede bazı iş yerlerine girip, çıktığı, ardından da ara sokakta izini kaybettirdiği öğrenildi.

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler