MÜSİAD Trabzon Şubesi Avni Aker Dönüşüm Projesi’ni açıkladı

MÜSİAD tarafından hazırlanan Avni Aker dönüşüm projesi yapılan toplantı ile tanıtıldı.

MÜSİAD Trabzon Şubesi Avni Aker Dönüşüm Projesi’ni açıkladı

Haber61 - Haber Servisi - Avni Aker stadının yıkılması sonrasında yerine yapılacak olan proje ile ilgili yeni projeler ortaya çıkıyor.


MÜSİAD tarafından hazırlanan proje Zorlu Grand Otel'de düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.

PROJEDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ali Kaan, projeyi hazırlayan Genç MÜSİAD üyelerine ve destekleyen Yönetim Kurulu Üyesi Celil Hekimoğlu’na teşekkür etti.

HEYKEL TRAŞ VAR

Projeyi hazırlayan Genç MÜSİAD üyesi Muhammet Kalkışım sunum yaptı. Hazırlanan sunum öncesi konuşan Kalkışım, “Projemiz 62 dönüm üzerine kuruldu. Avni Aker’i yaşatmak adına bir stadyum var, spor merkezi var, 2 basketbol kortu, bir tane tenis kortu koyduk. İçinde Kültür merkezi, 500 kişilik tiyatro salonumuz var. Spor müzesini de buraya entegre etmeye çalıştık. Bir tane de sanat merkezi koyduk. Heykel traş müzik merkezi oluşturduk.” dedi.

Celil Hekimoğlu da şunları söyledi;

“Biz burada top oynadık. Biz burada kulüp başkanı olduk. Dışarda hazırlanan projeler bunu hissedilmeden yapılırsa doğrusu yapılmaz. Biz yaşıyoruz hissediyoruz bu yüzden bunu hazırladık. Benzer projenin İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Cumhurbaşkanımızdan onayın alındığını Avni Aker’in yeşil alan olacağını söyledi. Biz bu noktada katkı verebiliriz diye düşünüyorum. O zaman daha doğru bir proje hayata geçirelim. Sadece yeşil park bizi kurtarmaz. Biz 5 bin kişilik bir stadyum dedik. Düşünülen projede yeşil alan saha var. Tribün anlamında eksikler var diye düşünüyorum. Biz bu proje yapılsın demiyoruz ama katkı sunalım diyoruz. Buradan da birşeyler alınırda daha güzelleşirse Avni Aker mutlu oluruz diye düşünüyoruz. Konferans salonu ekledik projeye.. Bu Alan son. Her taraf apartman yığını. Merkezde 60 bönüm arazi daha bulamayız. İyi değerlendirmeliyiz. 1000 araçlık otopark yapılmasını düşündük. Stadyumun altında yer alacak bu otopark. “
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler