Murat Zorluoğlu: Trabzon'u tam bir Büyükşehir yapacağız

Murat Zorluoğlu Trabzon'da Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısında konuştu.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'u tam bir Büyükşehir yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Murat Zorluoğlu, Trabzon'u tam bir büyükşehir yapacakları söyledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu "Bana bu görevi veren Cumhrubaşkanımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bugün Trabzon için önemli bir gün. Çünkü Trabzon, İzmir, Ankara ve İstanbul'dan sonra Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı 4. il olma özelliği taşıyor.  Bu seçim yeni dönem için bir ilktir. Kapsayıcı, gönüllere dokunan bir belediye yönetimi olacağız. Ortak aklı ve istişareyi öne çıkaran bir yönetim anlayışı... Herşeyin ortasına insanı koyan bir belediyecilik anlayışı... Eğer seçimde kazanırsak bu anlayışı sergileyeceğiz. Bugün hem çok heyecanlıyım hem de şehrime büyükşehir belediye başkanı olma iddiasıyla dönmekten dolayı çok mutluyum. Yıllarca bir çok yerde görev yaptım. Şimdi Mevlam nasip etti, şimdi de bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmeye geldik. 25 yıllık birikimimizi burası için ortaya koymaya geldik. 786 bin hemşerimizi kucaklamaya geldik. Partimizin bugüne kadar Trabzon'a kazandırdığı hizmetler hepimizin malumu. Projelerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediyecilik anlamında daha fazla yürünecek yol var. Biz hizmete talibiz. Trabzon'un güzelliklerine güzellik katmaya talibiz. Trabzon'un tam bir büyükşehir yapmaya talibiz. Şehrimizi inşallah cumhuriyetimizin 100. yılına en güzel şekilde hazırlayacağız. Çalmadık kapı girmedik gönül bırakmayacağız. Tam bir ekip ruhuyla inşallah şehrimize en iyi hizmetleri gerçekleştireceğiz. Seçime kadar gecesini gündüzüne katacak kardeşlerime de şimdiden teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber