Murat Zorluoğlu projelerini açıklayacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu projelerini açıklayacak.

Murat Zorluoğlu projelerini açıklayacak!

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, yarın Ramada Otel’de düzenlenecek Proje Tanıtım Toplantısı ile Trabzon’a dair hayallerini de içeren projelerini kendi sunumuyla açıklayacak.

Trabzon’u bir uçtan bir uca, çağa yakışan bir gelişim standardına kavuşturma hedefiyle hazırlanan projelerin merak uyandıran duyuru videolarını birkaç gündür sosyal medya hesaplarından ‘Trabzon’un denize hasreti bitiyor’, ‘Trabzon’un ulaşım sorunu çözülüyor’ ve ‘Trabzon 365 gün turizm merkezi oluyor’ başlıklarıyla paylaşan Zorluoğlu, projelerine ilişkin ipuçlarını da böylelikle vermiş oldu. 

TRABZON’U NAKIŞ NAKIŞ İŞLEYECEK 

3 aylık saha çalışması boyunca, kent dinamikleri, STK’lar ve vatandaşlarla gerçekleştirdiği istişareler sonucunda, Trabzon’un ve Trabzon halkının ihtiyaç ve taleplerini öncelik sırasına göre belirleyen ve projelerini de bu doğrultuda kurgulayan Zorluoğlu, “1 Nisan itibariyle inşallah düğmeye basarak üzerimize aldığımız sorumluluğunun gereğiyle, bir tek günümüzü, bir tek saatini boşa geçirmeden hizmet için gece gündüz çalışacağız. Trabzon’un her bir karışını, adeta bir dantel gibi nakış nakış işleyecek; sokakları, caddeleri, mahalleleri hizmetlerle, eserlerle donatacağız. Projelerimizi hayata geçirirken de sadece eski Trabzon’a değil tüm Trabzon’a hizmet edeceğiz” dedi. 

TOPLANTI CANLI YAYINLANACAK 

Geniş katılım ve yoğun ilgi beklenen proje tanıtım toplantısı Haber61TV'den canlı yayınlacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler