Murat Zorluoğlu'ndan Gümrükçüoğlu cevabı: Doğru olmaz!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Murat Zorluoğlu soruları cevapladı.

Murat Zorluoğlu'ndan Gümrükçüoğlu cevabı: Doğru olmaz!

Haber61 - Haber Servisi

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Trabzon Gazeteciler cemiyetini ziyaret etti. Toplantıya Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altuntaş ve basın mensupları katıldı.

Ziyaret esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zorluoğlu, Trabzon’da yaşayacağını belirterek, belirli projelerle gelmedik, sorunları onlara özgü projelerle çözeceğiz ifadelerine yer verdi.

Zorluoğlu projeler hakkında da bilgi verirken “Trabzon’un var olan projelerinin kanuni bulvarı, hafif ve raylı sistem, yeni havalimanı, yatırım adası, güney çevre yolu, hızlı tren projelerini de takip edeceğiz” şeklinde konuştu. Trabzonspor’a değinmeden de geçmeyen Zorluoğlu “Trabzonspor bizim için ayrı. Zor bir maçımız var. İstanbul’dan galibiyetle dönersek ilk yarıyı iyi bir yerde bitireceğiz oyuncularımıza ve Ünal hocaya güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzon’da 61 proje vaat edildi ve bunların bir çoğu yapılmadı. Ciddi bir borç yükü var.Bu konuyla ilgili geçmişe dönük bir çalışma yapacak mısınız? Sorusu üzerine Zorluoğlu, “Geçmişe dönük birşey yapmamız doğru olmaz. Geçmişte bir şey varsa bu hukuk alanıdır oraya ben girmem. Gelir sıkıntısı önemli bir sorun. Bunları nasıl artıracağımıza bakacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber