Murat Zorluoğlu: Büyükşehir Belediyesi gururla sunar

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yenilenen Maraş Caddesi açılışında konuştu.

Murat Zorluoğlu: Büyükşehir Belediyesi gururla sunar

Trabzon'un ortahisar ilçesinin en işlek caddesi Maraş caddesi trafiğe kapandı.

Baştan aşağı yenilenen cadde törenle açıldı.

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat açılışta yaptığı konuşmada "Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat zorluoğlu açılışta yaptığı konuşmada "Trabzon Büyükşehir belediyesi yayalaştırılarak, alt ve üst yapısı ile yenilenen yeni Kahramanmaraş caddesini gururla sunar. Sayın Cumhurbaşkanımızın eser ve hizmet belediyeciliği örneği Maraş Caddesi çok beğenildi. Bu şekliyle Trabzon’umuza değer katacak şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu hayırlı uğurlu olsun.

Bu caddeye Maraş caddesi ismi nasıl verildi?

Maraş caddesi ismi kurtuluş savaşı zamanına dayanır. O dönemde Trabzonlular Maraş’ta Maraşlılara kurtuluş savaşında destek vermek için meclis kararı ile Maraş, ismi verildi. Daha sonra Maraş’ta da Trabzon caddesi ismi verildi. Bu kardeşlik bugüne geldi. Kahramanmaraşa sevgilerimizi gönderiyoruz.ç

Trabzon’da uzun zamandır konuşulan bu Maraş caddesi meselesinde sona geldik. Zor bir süreç oldu. Herkesle istişare etmek suretiyle şehrin ittifak ettiği bir konu oldu. Önce altyapıya girdik. Altyapı yenilendi. Buranın üstyapısı özel olmalıydı. Maraş ismine yakışır olmalıydı: özel bir malzeme seçtik. Gerçekten her anlamda içimize sindi. Sizlerin de çok hoşuna gitti. Hayırlı uğurlu olsun tekrar." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber