Murat Zorluoğlu basınla buluştu: Ramazan'da fuar alanı açılacak mı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ramazan ayı öncesi basın mensublarıya buluşup bilgilendime yaptı.

Murat Zorluoğlu basınla buluştu: Ramazan'da fuar alanı açılacak mı?

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Ramazan ayı öncesi basınla buluştu ve hem belediyenin çalışmaları hem de Ramazan ayı etkinlikleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Huzurlu ve Bereketli bir ramazan ayı diliyorum diyerek sözlerine başlayan Zorluoğlu “Evvela, inşallah pazartesi itibariye Ramazan ayına girmiş oluyoruz. Huzurlu bereketli bir Razaman ayı diliyorum Trabzon’numuza. Bayrama da sağlık mutluluk içinde kavuşmak nasip olur.” Sözleriyle başladı ve göreve geldiği günden bugüne kadar olan çalışmalarını anlattı.

Daha iyi organize edilmiş bir Ramazan etkinliği

Bu ay daha iyi organize edilmiş bir ramazan ayı programı hazırladık diyen Murat Zorluoğlu “Fuar alanında kapalı iftar sofrası, Çocuklar için oyun alanları olacak şekilde bir program hazırladık. Eğlence değil ramazanın ruhuna uygun bir program olacak. Sohbet anlamında tanınmış sanatçılar, Hacıvat karagöz, meddah, tiyatro oyunları, çocuklarımıza yönelik etkinlikler olacak.

İlçelerimizde de etkinlikler olacak. İftar ve özel etkinlikler olacak. Ben de ilçelerde halkımızla beraber olacağım. Sloganımız Trabzon’da ramazan bir başka güzel. Eksikliklerimiz olabilir. Daha yeniyiz.” Şeklinde konuştu.

Murat Zorluoğlu'nun basın toplantısından diğer haberler :

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler