Murat Üçüncü: Çalışmaya devam deceğim

Akçaabat Belediye Başkan Adayı

Murat Üçüncü: Çalışmaya devam deceğim

AK Parti’de Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Murat Üçüncü, verilen kararın Akçaabat’ta hayırlı olması temennisinde bulundu.

Üçüncü açıklamasında “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde AK Parti’den aday adayı olduğum Akçaabat Belediye Başkanlığı için belediye başkan adayı açıklanmıştır. Akçaabat’ımız için hayırlı olmasını dilerim. Açıklanan Osman Nuri Ekim, başarılar diliyorum. Akçaabat için önemli çalışmalar yapacağına inanıyorum" dedi.  

Kendisine destek olanlara teşekkür eden Murat Üçüncü “Aday adaylığım sürecinde ve öncesinde memleket sevdası olan bu yüce görevi layıkıyla yapacağıma ve projelerimi başarıyla gerçekleştireceğime yürekten inanarak bu göreve talip oldum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de halkımızdan aldığım ve eksilmeden devam edeceğine inandığım destekle Akçaabat’ımızın ve AK Parti’mizin hizmetinde olacağım. Akçaabat için yararlı olduğuna inandığım projelerim ile çalışmalarıma devam edeceğimi ifade etmek istiyorum. Bizler her zaman bu şehrin sevdalısı olduğumuz gibi bundan sonrada ilk günkü aşkla bu şehrin insanlarının hizmetkarı olmaya ve önce millet, önce hizmet demeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; gerek aday adaylığım süresince, gerek aday adaylığım öncesi ve sonrasında benden desteklerini esirgemeyen başta ailem, akrabalarım, dost ve arkadaşlarım, sivil toplum kuruluşlarının çok değerli başkan ve üyeleri, ulusal ve yerel yayınlarla katkı sağlayan kıymetli basın mensupları ile siz değerli Akçaabat halkına canı gönülden teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber