Muhtarlardan Büyükşehir’e teşekkür

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren bazı muhtarlar yazılı açıklama yaptı.

Muhtarlardan Büyükşehir’e teşekkür

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları vatandaşları memnun ediyor. Mahalle muhtarları Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında memnuniyetlerini ifade ediyor.

Araklı ilçesi Kayaiçi Mahallesi Muhtarı Temel Aksoy, Büyükşehir Belediyesince, Yeşilyol Projesi kapsamında gerçekleştirilmekte olan Araklı Kayaiçi-Çatak Kavşağı Yolu nedeniyle son derece mutlu olduklarını ifade etti. 10 km’lik yolun Büyükşehir Belediyesince standartlara uygun şekilde Gümüşhane’nin Kirazlı Yaylası’na kadar ulaştırılarak 2018 yılı içinde tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden Aksoy, “Büyükşehir Belediyemiz burada olağanüstü bir çalışma yapıyor. Yaklaşık 3 milyon TL maliyetli dev bir yatırım alıyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BİR TEŞEKKÜR DE ÇUKURÇAYIR’DAN

Araklı ilçesi Çukurçayır Mahallesi Muhtarı İlyas Artan da Büyükşehir Belediyesince mahallelerinde icra edilen çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti. Muhtar Artan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun talimatları ile yapılan yol ve çevre düzenlemeleri ile mahallemiz yeni bir çehreye kavuştu. Ayrıca yapılan diğer çalışmalar mahalle sakinleri olarak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Yılların eksiklerini bu çalışmalarımızla kapatıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler