Muharrem Usta'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Muharrem Usta'dan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, yeni bir sayfa açarak sezona başlayacaklarını belirterek, “Güzel güneşli günler göreceğiz” dedi. 

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’u güzel günlerin beklediğini belirterek, “Başkanımızın çok sistemli bir şekilde Trabzonspor’umuzu güzel günlere taşıyacaklarına inanıyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak bütün imkanlarımızla kendilerine her zaman tüm dönemde tüm yöneticilerine yaptığımız gibi desteğimizin devam edeceğini vefakâr Trabzonspor taraftarları ve Trabzonspor’u destekleyen ülkemizdeki futbolu seven tüm yurttaşlarımızın huzurunda söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise yaptığı konuşmada, zor bir süreçten geçtiklerini dile getirerek, “15 Temmuz’la birlikte gerçekten ülkenin üzerine bir kabus gibi kara bulutlar çöktü. Milletin ferasetiyle herkesin gayretiyle o kara bulutlar dağılıyor. Kulüp içinde zor bir dönemden geçildi ama ümit ederim ki bundan sonra hep birlikte Trabzonspor’umuzun, şehrimizin iyi bir noktaya gelebilmesi için gereken ne varsa seferber edeceğiz. Tabi ki burada Büyükşehir Belediye’si işin ana taşıyıcısı. Ben bu sene el birliğiyle en azından güneşi göreceğimize inanıyorum, güneşli günler göreceğimize inanıyorum aydınlık geleceğe daha sağlıklı gideceğimize inanıyorum. Yarında sezona başlıyoruz. Taraftar grupları ile bir araya geldik. Bu süreçten geçerken onlara da çok ihtiyacımız var. Oranın da bir derlenip toplanması lazım. Özetle hep beraber hep birlikte iyi işler üretmek üzere makamınıza geldik. Tabiki de desteğinizin sonsuz olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber