Muhammet Balta: Yalan yazıyorsunuz kavgalı değiliz!

Muhammet Balta Ahmet Metin Genç’le poz verdi

Muhammet Balta: Yalan yazıyorsunuz kavgalı değiliz!

Haber61/Haber Servisi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Trabzon’a geldi. Trabzon Valiliği’ni ziyaret etmeden önce ilginç bir diyalog yaşandı. 

Haber61 Genel Yayın Müdürü Levent Ustabaşı ile TBMM Çevre Komisyonu Başkanı; AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta arasında yaşanan diyaloğa Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de dahil oldu. 

Ahmet Metin Genç’i yanına alan Muhammet Balta, Ustabaşı’na, “Kavgalı değiliz. Yalan yazıyorsunuz. Bak biz kardeşiz dostuz Levent” diye söylendi. 

Bunun üzerine Ustabaşı, “Siyasi kavgalar protokole yansımaz! Yalan değil kulislerden aldığımız bilgileri aktarıyoruz” diyerek cevap verdi. 

Ustabaşı, Muhammet Balta’nın tekrar tepkisiyle karşılaştı. Bir anda oluşan gerginliğin ardından bu sırada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Valiliğe giriş yaptı. 

Ustabaşı Milletvekili Adnan Günnar’a” Ortahisar Belediye Başkan adayınız kim?” diye sordu. Adnan Günnar da, “Başkanımız orda işte” diyerek Genç’i işaret etti.

Muhammet Balta: Yalan yazıyorsunuz kavgalı değiliz!

 “Başkanımız” derken “adayın Ahmet Metin Genç”  olacağını mı demek istedi yoksa mevcut başkanımız orada mı demek istedi tam anlaşılmadı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon Valiliğinde kentin yarım kalan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili değerlendirmeleri aldı. Yarım kalan Çömlekçi projesini özellikle inceledi. Toplantıya Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta, Salih Cora ve  Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kurum müdürleri katıldı. 

Bakan Kurum, valilikteki toplantısı sonrası Avni Aker’in yerine yapılacak Millet Parkı’nın projesinin yapılacağı alanı inceleyecek, ardından Çömlekçi’ye gidecek ve son olarak AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret edecek.

BALTA NEDEN TEPKİ GÖSTERDİ?

 TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın tepkisi aday adaylığı sürecini işaret ediyor. Kulislere yansıyan bilgide Muhammet Balta’nın AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’yi Ortahisar Belediye Başkanı adayı istediği bu nedenle de Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile arasının olmadığı ifade edildi. İşte bu nedenle Balta, söylenenlere, kulislere tepki verirken bunu kaleme alan Levent Ustabaşı’na da tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber