Muhammet Balta: "Özlediğimiz günler yakındır"

AK Parti Trabzon Muhammet Balta Sürmene'de ziyaretlerde bulundu.

Muhammet Balta: "Özlediğimiz günler yakındır"

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Sürmene ilçesini ziyaret etti. İlçede, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin İsmailoğlu ve Kaymakam Ahmet Gazi Kaya'yı ziyaret eden Balta, ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Muhammet Balta:

TÜRKİYE GÜÇLÜDÜR

İlk olarak ilçe başkanlığını ziyaret eden Balta, burada başkan Hüseyin Azizoğlu, belediye başkanı Rahmi Üstün ve yönetimi ile bir araya geldi.

Balta, "Yapılan kongrede yeniden İlçe Başkanı seçilen Sayın Hüseyin Azizoğlu ve siz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızı tebrik ediyorum. Sürmene bizim için her zaman önemli bir yere sahip olmuştur. Sürmemizin sorunlarıyla yakınen ilgileniyoruz. Yapılacak yatırımları İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımızla istişare halinde takip ediyoruz. Sürmene’miz her şeyin en güzeline layıktır" dedi.

Muhammet Balta:

Konuşmasını dış politikalarla ilgiili gelişmeleri değerlendirerek devam eden Balta "Azeri kardeşlerimizin 30 yıl uğraştığı Karabağ sorunu Türkiye'nin güçlü iradesi ve yardımları ile beraber, Allah'ın izni ile Ermeniler yenildi ve büyük bir zafer kazanıldı. Minks grubu denen grup dışarıda kaldı, Türkiye masada oldu. Azerbaycan'a artık kara yolu ile ulaşacağız, ticaretimiz olacak. Diğer taraftan Akdeniz'deki doğalgaz aramaları, Libya'da yaptığımız çalışmalar, iç ve dışarıdaki terörle mücadelede, Suriye ve Irak'taki gelişmeler. Tüm bunlara baktığımız zaman Türkiye'nin çok daha iyi yolda olduğunu görüyoruz" dedi.

Muhammet Balta:

ÖZLEDİĞİMİZ GÜNLER YAKINDIR

Gündemle ilgili konuşan Balta, "Ana muhalefet partisi genel başkanı Kılıçdaroğlu, demokrasinin dışına çıkarak darbe seviciliği yapmaya çalışsa da, seçilmiş cumhurbaşkanımıza 'Sözde cumhurbaşkanı' diyerek demokratik bir ülkede hakaretvari konuşarak demokrasinin dışına çıkmıştır. Yüzde 52 alan cumhurbaşkanına bu söylemler millete saygısızlıktır. Mücadelemizi veriyoruz. Milletimiz bunları görüyor. Ülkemizin uluslararası gücü ve pandemideki başarısını herkes görüyor. Büyük projeleri hız kesmeden sürdürerek ülkemizi şaha kaldıracağız. İnşallah 2021 yılında özlediğimiz, beklediğimiz güzel günler bizim olacak" diye konuştu.

Muhammet Balta:

MUHALEFETE ÜZÜLÜYORUZ

Balta, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ile alakası olmayan siyasi partilerin iktidar hedefleri olacaktır. Ama ülkemizi bölmeye çalışan, parçalamaya çalışan terör örgütleri ile iş tutan siyasi partilerle ana muhalefet partisinin iş tutmaması lazım. Biz buna üzülüyoruz. 2023 bu yüzden çok önemlidir. Yaptıklarımızı anlatmaya kalksak günler yetmez" ifadelerine yer verdi.

Ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını ziyaret eden Balta, başkan İsmailoğlu ve esnaf temsilcileri ile sohbet etti. Balta daha sonra Kaymakam Ahmet Gazi Kaya ile belediye başkanı Rahmi Üstün'ü ziyaret ederek bir süre ilçede yapılacak yatırımları görüştü. Ardından ilçede esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Muhammet Balta:

Muhammet Balta:

Muhammet Balta:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber