Muğla TSO'dan Trabzon'da turizm incelemesi

Muğla TSO Trabzon'da Turizm çalışmalarını inceledi.

Muğla TSO'dan Trabzon'da turizm incelemesi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, meclis üyeleriyle birlikte Trabzon’da turizm bölgelerini gezerek, çalışmaları inceledi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun heyet onuruna verdiği yemekte konuşan Karakuş, “Trabzon’un turizmde geldiği noktayı dikkatle izliyor ve takdir ediyoruz” dedi.

 
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ve beraberindeki meclis üyeleri, Trabzon’da başta Sumela ve Uzungöl olmak üzere tarihi ve turistik bölgeleri gezdi. Bölgede yürütülen turizm çalışmalarını inceleyen Muğla TSO heyeti, TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyesi Emanullah Tüfekçioğlu tarafından akşam yemeğinde ağırlandı.
 
Muğla TSO Başkanı Bülent Karakuş’a ziyareti anısına plaket sunan Eren ve Hacısalihoğlu, “Sizi Trabzon’a ağırlamaktan büyük onur duyduk” dedi.
 
Trabzon’da çok güzel vakit geçirdiklerini belirten Muğla TSO Başkanı Bülent Karakuş ise, “Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerine adeta hayran kaldık. Özellikle serin havasıyla yaz aylarında tercih edilen bölgelerden biri. Trabzon’un turizmde geldiği noktayı dikkatle takip izliyor ve takdir ediyoruz” dedi.

Başkan Karakuş da, ziyaretleri anısına TTSO Meclis Başkanı Eren ve TTSO Başkanı Hacısalihoğlu’na plaket sundu.

Muğla TSO'dan Trabzon'da turizm incelemesi

Muğla TSO'dan Trabzon'da turizm incelemesi

Muğla TSO'dan Trabzon'da turizm incelemesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber