Milli Eğitim Müdürü'yle yaptığı o diyaloğu anlattı

Haber61/Haber Servisi Türk Eğitim Sen Trabzon Şube Başkanı Coşkun Dilber, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile okullara atanacak müdürlerle ilgili geçen o diyaloğu yazdı. Dilber okullara atama yapılacak müdürlerin mülakatla yapıldığını ama mülak

Milli Eğitim Müdürü'yle yaptığı o diyaloğu anlattı

Haber61/Haber Servisi Türk Eğitim Sen Trabzon Şube Başkanı Coşkun Dilber, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile okullara atanacak müdürlerle ilgili geçen o diyaloğu yazdı.

Dilber okullara atama yapılacak müdürlerin mülakatla yapıldığını ama mülakattan önce zaten müdürlerin belli olduğunu formaliteden mülakat yapıldığını iddia etti.
 
Dilber o diyaloğu şöyle paylaştı;
 
İl Milli Eğitim Müdürüne başkalarının da bulunduğu bir ortamda; “Okullara atanacak müdür listelerinin hazırlandığını, yalandan yere mülakat yapıldığını” söyledim. 
İl Milli Eğitim Müdürü itiraz etti.
 
Devamla, “Daha önceki mülakattan önce kimi nereye atanacağına dair bir liste ilan ettiğimi, listede şaşma olmadığını, yeni durum için de elimde liste olduğunu” söyledim. 
İl Milli Eğitim Müdürü’nün cevabı ilginçti; “Sen ön görüsü yüksek birisisin”
 
Aslında ben öngörüsü yüksek birisi değil, ayan beyan ortada olan listeleri ve gerçeği açıkça ifade eden birisiyim. Buradan açık söylüyorum, mülakattan önce okullar paylaşılmış ve puanlar ona göre planlanmıştır. İşin ilginç tarafı tüm bunlar olurken Trabzon Valisi nerede acaba? Görevden merkeze alındı. Giderken peşinden kimler neden ağlayacak?
 
Kamuyu, şehri paralel bir sendika bozuntusuna teslim ederek kul hakkı yiyenler, buna seyirci kalanlar, günü geldiğinde vicdanlara ve ilahi adalete mutlaka hesap verecekler..”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber