Milletvekili Cora Bakkalların talebini Bakan Muş'a iletti

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Bakkalların talebini Bakan Muş'a iletti.

Milletvekili Cora Bakkalların talebini Bakan Muş'a iletti

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde dün toptancı ve küçük esnaf temsilcileri ile Ortahisar İlçesi'nde de Nakliyeci Sektörü esnafı ile bir araya geldi.

Akçaabat'ta toptancılarla bir araya gelen Milletvekili Cora, zincir marketlere yönelik düzenlemelerle ilgili bilgiler verdi. 

Ticaret Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde konunun önemine ilk dikkat çeken isim olan Cora, esnaftan bu konuyla ilgili beklentilerini sordu.

Gıda toptancıları sektörü temsilcisi Arslan Çolak, zincir marketlerin belirli mesafede açılmasını, Pazar günleri kapalı olmasını, her ürünü satmamalarını ve belirlenecek saatlerde kapatılması gerektiğini Milletvekili Cora'ya iletti.

Esnafın taleplerini bir süre dinleyen Cora, ardından Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile telefonda görüştü.

Cora, Bakan Muş'a esnafın talebini iletti.

Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili düzenlemenin gerçekleşmes bekleniyor.

NAKLİYECİ ESNAFI İLE GÖRÜŞTÜ

Milletvekili Cora programları kapsamında Ortahisar İlçesi Türkiye Evden Eve Nakliyeciler Derneği Trabzon Bölge Temsilciliği'nde nakliyecilerle bir araya geldi.

Cora, nakliyecilerin sorunlarını dinleyerek taleplerini not aldı.

Milletvekili Cora, "Bu alanda şehir içi kayıt dışılık, korsan taşımacılık en önemli sorun olarak görülmektedir." derken sorunların çözümü için yetkililerle görüşeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler