Mihriban ve Samet dünya evine girdi

Samet Güneş ile Mihriban Gümüş evlendi

Mihriban ve Samet dünya evine girdi

 Artvin Arhavili Fikriye-Hüseyin Gümüş'ün kızları Mihriban ile Havva-Nihat Güneş'in oğulları Samet, Kalıntaş Gold Düğün Salonunda düzenlenen tören ile dünya evine girdiler.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in kıydığı nikahta, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Halis Güneş, Hasan İpek,  Erkan Göktepe,  Bayram Dinç, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın ve Cevat Birinci şahitlikleri ile genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Mihriban ve Samet dünya evine girdi

Nikaha Trabzon, İstanbul, Ünye, Arhavi ve Türkiye'nin bir çok ilinden çok sayıda davetli katıldı. Halis Güneş, yeğenini evlendirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Allah'a şükür yeğenimin mürüvvetini de gördüm. Benim 3 tane evli çocuğum 8 tane torunum var. Bugün kendi çocuğumu evlendirmiş kadar mutlu oldum. Allah tüm bekarlara hayırlı bir eş nasip etsin. Katılan tüm aile dostlarımıza Özgüneş ailesi olarak teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Yeğenim ve kızımıza Allah iki cihan saadeti versin. Yuvalarında mutlu olsunlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber