MHP Trabzon İl Başkanı Birinci'den Malkoç'a kınama

"Türk Milletinin vicdanına havale ediyorum"

MHP Trabzon İl Başkanı Birinci'den Malkoç'a kınama
MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci Cumhurbaşkanı Danışmacı Şeref Malkoç'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili söylediklerini kınadı.

Birinci, yaptığı açıklamada Şeref Malkoç'u "Türk Milletinin vicdanına havale ediyorum" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü;

"Trabzon Eski Milletvekili Şeref Malkoç’un bir TV kanalında 15 Temmuz akşamı Türk Milletine yapılmak istenen bu darbe girişiminin püskürtülmesinde en büyük rolü olan Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli için sarf ettiği sözlerden dolayı kendisini kınıyor, Şeref Malkoç’u Türk Milletinin vicdanına havale ediyorum. Millet olarak birlik ve beraberliği ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, ülkemizin hangi felakete sürüklenmek istendiğini kavrayamayan, dönme siyasetçilerin ayrıştırıcı diline rağmen biz bölen olmayacağız, biz ayrıştıran olmayacağız. Bu darbeci cephenin yapmak istediği iç karışıklıklara asla müsaade etmeyeceğiz. Bu döneklere inat Türk milleti ile beraber olacağız, diri olacağız, iri olacağız, biz kazanacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler