MHP Trabzon'da Tarım ile yola devam dedi

MHP Trabzon il kongresi yapıldı işte listede

MHP Trabzon'da Tarım ile yola devam dedi

Haber61 Haber Servisi

MHP Trabzon İl Kongresi geçekleştirildi. Kongreye tek liste halinde gidildi.

Başkanlığa yeniden mevcut başkan Bekir Sıtkı Tarım getirildi.

İşte yönetim listesi;

Kongrede konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sadir Durmaz,“Milli varlığımıza kast edenler Trabzon’da barınamamıştır. Trabzonumuz değerlerimize düşman olanların önünde her zaman geçilmez olmuştur.Terör örgütlerinin Karadeniz plan Trabzon’da tutmamıştır. Hamdolsun, bu anlayış ilelebet devam edecektir. 15 Temmuz Hain Darbe girişimi geçesi Türk milletinin sokakta doğal bir sonuç olarak kurduğu Cumhuriyeti ittifakı asla basit bir seçim birlikteliği değildir. Milli beka için hesapsız çıkarsız, pazarlıksız ittifak kurduk. Devletimiz ve milletimiz için elimizi taşın altına koyduk. Ne kadar doğru bir iş yaptığımızı her geçen gün daha iyi anlıyoruz. Cumhur ittifakı Türk Milletinin tercihidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Cumhur İttifakı güvenlik zırhıdır. Bizler dünyanın en zor coğrafyasında yaşadığımızı bilmeli ve siyasetimizi ona göre yapmalıyız." dedi.

  Hatay ve Trabzon dahil bir çok ilde çıkan orman yangınlarına değinen Durmaz, “Gezi parkında bir ağacı bahane ederek memleketi yangın yerine çevirenler, bunlarla el ele yürüyen CHP ve yancıları kafalarını kuma gömüp sessizliğe büründü. Sanatçınısından siyasetçisine, Tabipler Birliğinden sözü aydınlara işin içinde PKK olunca, PKK var diye ağızlarını açmadılar.Biz sözlüyoruz yüksek sesle bağırıyoruz Ne Mutlu Türküm Diyene” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber