MHP'li Birinci: Çalışmalar kapalı kapılar arkasında yapılıyor

MHP'li Nihat Birinci seçim sürecine dair Haber61'e açıklamalarda bulundu

MHP'li Birinci: Çalışmalar kapalı kapılar arkasında yapılıyor

Haber61 Haber Servisi

MHP Trabzon eski il başkanı ve eski milletvekili adayı Nihat Birinci, Trabzon'daki seçim gündemine dair Haber61'e değerlendirmelerde bulundu.

MHP'nin Trabzon'da çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Birinci "Genel merkezden gelecek olan talimat bekleniyor. Ak Parti ile yapılan çalışmalar henüz sonuçlanmadı." dedi.

MHP'nin aday çıkarıp çıkarmayacağı konusunda net bir bilgi olmadığını kaydeden Birinci  "AK Parti ile ve MHP tarafından yapılan çalışmalar kapalı kapılar ardında yapıldığı için pek bilgimiz yok. Çalışmalar ne aşamadadır, Trabzon için ne düşünülüyor, bilemiyoruz." İfadelerini kullandı.

GAYRI MİLLİ UNSURLARLA HAREKET HALİNDELER

İyi Parti ile CHP'nin oluşturduğu Millet İttifakı hakkındaki görüşünü de dile getiren Birinci  " Genel seçimlerde bir araya gelmişlerdi.  HDP ile beraber aynı ittifak içerisinde yer almaları Türk insanının ve Türk milletinin vicdanını kanatıyor. Şunu da belirteyim CHP üst kadrosu ve İYİ Parti üst kadrosunun maalesef gayri milli unsurlarla hareket halinde olmaları bizi üzmektedir ama tabaları için bir şey diyemem. Tabanlarında milletini çok seven insanların olduğu bilinen bir gerçektir ama üst kadroları ihanet demek ağır olur ama , gaflet içerisindeler." Şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber