MHP heyetinden TTSO'ya ziyaret

Trabzon'da bulunan MHP heyeti TTSO'yu ziyaret etti.

MHP heyetinden TTSO'ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyet, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen MHP heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın yanı sıra milletvekilleri, Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve MYK üyeleri yer aldı.

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO tarafından yürütülen projelerle ilgili MHP heyetine bilgi verdi. Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, TTSO'nun projelerini etkileyici bulduğunu belirterek, mecliste her türlü desteği vereceklerini vurguladı.

Başkan Hacısalihoğlu, ziyaretin anısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'a plaket takdim etti. TTSO Özel İpekyolu Müzesi'ni de gezen Durmaz, müze şeref defterini imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler