MHP'de 2 ay içinde kongre yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, il kongresini 2 ay içinde yapacaklarını söyledi.

MHP'de 2 ay içinde kongre yapılacak

İlçe kongrelerini yapmaya devam ettiklerini belirten Birinci, İl Başkan Vekili Ömer Arslan'ın vefatıyla boşalan koltuğa ise il kongresine kadar herhangi bir görevlendirme yapmayacaklarını da sözlerine ekledi. Birinci, "MHP bu ülkenin sigortasıdır" dedi. 


MHP'nin il ve ve il kongrelerinde olağan süreç devam ederken Trabzon il kongresinin de 2 ay içinde yapılacağı kaydetti. Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, "2 ay içinde ilçe kongrelerimizi, ardından da il kongresini yapacağız. Trabzon'daki ilçe kongreleri devam ediyor. En son Tonya ilçemizde kongre yaptık. Önümzdeki haftalarda diğer ilçelerdeki kongreleri de tamamlayacağız. Ardından da il kongresini yapacağız. Partimizi 2019 seçimlerine yenilenen bu teşkilatlar götürecek. MHP bu ülkenin sigortasıdır. Bu bilinçle çalışıyoruz" diye konuştu. 

Birinci, İl Başkan Vekili Ömer Arslan'ın vefatından derin üzüntü yaşadıklarını kaydederek, "O herşeyden önce bir dosttu, çok iyi bir dava adamıydı. Şu anda il yönetimi içerisinde kendisinden boşalan göreve herhangi bir görevlendirme yapmayı düşünmüyoruz. Zaten il kongremizi 2 ay gibi kısa bir süre içinde yapacağımızdan böyle bir görevlendirmeye de gerek yok. Yönetim kurulumuz teşkilat çalışmalarını en iyi şekilde sürdürecek ver il konrgremizi de akabinde yapacağız" şeklinde belirtti.  

Günebakış



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber