Meydan Parkı ikinci etapta sonlara doğru

Gümrükçüoğlu: "Trabzon’u dünya kenti haline getiriyoruz"

Meydan Parkı ikinci etapta sonlara doğru
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım hızla çalışmaları devam eden Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme alanında incelemelerde bulundu. Denetimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede alandaki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Tüm insanlığı bu tarihi mekânları, Trabzon’un 5 bin yılık geçmişi ile birlikte nasıl bir dünya kenti haline geldiğini görmeye, yaşamaya davet ediyorum” dedi.

Meydan Parkı ikinci etaptaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte üçüncü etaba başlayacaklarını hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Trabzon Atatürk Alanı Meydan Parkımızın tarihi karakterine kavuşturulmasında ikinci etabın tamamlanma aşaması yaşanmaktayız. Kısa bir süre sonra inşallah ikinci etap diye tanımladığımız Meydan Parkının hemen doğu kısmı hizmete girecektir. Bugünkü incelememizde tamamlamada göreceğimiz, ilave edeceğimiz hususları teknik ekibimizle birlikte inceledik. Tüm mesai arkadaşlarımıza, yüklenici firmada görev yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra inşallah Meydan Parkı üçüncü etabına başlayacağız. Bu tarihi bölgeyi en yaşanılabilir şekilde insanlığa kazandırmış olacağız. Tüm insanlığı bu tarihi mekânları, Trabzon’un 5 bin yılık geçmişi ile birlikte nasıl bir dünya kenti haline geldiğini görmeye, yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler