Metin Kaya: “Sayın Genel Başkanım AK Partilileri tehdit ediyorlar”

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Metin Kaya: “Sayın Genel Başkanım AK Partilileri tehdit ediyorlar”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 16 Şubat Salı Günü Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan AK Parti Trabzon İl Başkanlığı 7. Olağan Genel Kurulu için il başkan adaylığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Metin Kaya önemli açıklamalarda bulundu. 
Kaya şunları söyledi;

“Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dev fotoğrafını seçim otobüsü üzerine giydiren Kaya ‘Reisimizin yolunda ölene dek haklı mücadelemize devam edeceğiz. Birileri bizi engellemek istiyor. Benim üzerimdeki baskıyı da bana neler yapmak istediklerini de bir zamanlar aynı sıkıntıları çeken Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bilir. Ama Trabzon ve Türkiye’nin kurtuluşunun, ahlaklı, namuslu, dürüst, cesaretli nesillerden geçtiğini herkesin bilmesi gerekir. Sayın Cumhurbaşkanımız da böyle istiyor. İmanlı, cesur yürekli gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu ifade ediyor. 

AK PARTİLİLERİ TEHDİT EDİYORLAR 

Biz de onun yolunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bazıları AK Partilileri benimle görüştükleri için tehdit ediyor, tahrik ediyor, AK Parti’nin adayı aleyhine açıklama yapmaya zorluyor. Ya bu insanların AK Partili olduğunu unutuyorlar yada gerçekten birileri partinin temeline dinamit koymaya bu partinin gerçek sahiplerini küstürmeye çalışıyorlar.  Bunların hepsini yeri geldiğinde gereken organlara ileteceğim. 

Türkiye Cumhuriyeti sosyal hukuk devletidir. Ama bizi tehditle, korkuyla, şantajla yıldırmaya çalışıyorlar. AK Parti’nin delegelerini Cumhurbaşkanımızın yereldeki temsilcilerini tehdit ediyorlar. Ben genel başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olan AK Parti’den il başkan adayıyım. Galiba beni başka partilerle karıştırdılar. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinden aday olmuş bir isme ve delegelere yapılan bu zulmün hesabını bugün birileri sormazsa yarın ALLAH mutlaka soracaktır. Allah’tan aldığım güçle hiç kimseden korkmuyorum, Sayın Cumhurbaşkanımızın bölgeye gelmesi ile de kendisinden aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler