Metin Alper'den Polis günü mesajı

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper Polis günü mesajı yayınladı.

Metin Alper'den Polis günü mesajı

Trabzon İl Emniyet Müdürümüz Metin Alper Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Metin Alper mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Mensubu olmaktan onur duyduğum, Milletimizin ve Trabzon’umuzun gurur kaynağı olan teşkilatımız, Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren, sahip olduğu araç gereç, fiziki imkanlar ve eğitimli personel ile milletimize hizmet etmeye devam etmektedir.

Hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve demokratik toplum ilkelerinden ödün vermeden, anayasaya ve yasalara sadakatle bağlı olarak görev yapan, 175 yıllık bilgi birikimi ve deneyimiyle üstlendiği görevlerde büyük başarılara imza atan;

Devletin bekası, milletimizin huzuru, güvenliği, toplumun birlik ve beraberliğinin muhafazası için, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca hizmet eden teşkilat mensuplarımızın 10 Nisan Polis gününü kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle görevleri başında Şehit olan kahraman güvenlik güçlerimize, kamu görevlilerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emekli emniyet mensuplarımıza, görevi başındaki arkadaşlarımıza ve çok kıymetli ailelerine

ve çocuklarına, sağlık, huzur, başarı ve mutluluklar temennisiyle, hep birlikte nice günlere, haftalara kavuşmayı diliyor, teşkilatımızın 175. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber