Meteoroloji'den Trabzon'a sarı uyarı!

Trabzon ve çevresi için kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den Trabzon'a sarı uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 44 il için "turuncu" ve "sarı" uyarıda bulundu. Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu, Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı, kuvvetli rüzgar ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Trabzon için ise kuvvetli rüzgar nedniyle sarı uyarı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz`in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in doğusu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz’in iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; bugün Marmara’nın batısı ile İzmir, yarın sabah saatlerinde Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. İç ve batı kesimlerde yer yer Toz Taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

44 İL İÇİN `SARI` VE `TURUNCU` UYARI

Toz taşınımı, kuvvetli Rüzgar ve gök gürültülü sağanak beklenen aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir`in de olduğu 44 il için 'sarı' ve 'turuncu' uyarı yapıldı.

TOZ TAŞINIMINA YÖNELİK 'SARI' UYARI YAPILAN İLLER
Adıyaman, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Kahramanmaraş, Muş, Van, Kilis, Osmaniye, Bitlis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Batman, Şırnak

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK İÇİN 'SARI' UYARI YAPILAN İLLER
İstanbul, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, İzmir, Manisa, Tekirdağ, Kırklareli

KUVVETLİ RÜZGARA YÖNELİK 'SARI' UYARI YAPILAN İLLER
Amasya, Ankara, Artvin, Çankırı, Çorum, Giresun, Kırşehir, Ordu, Rize, Sivas, Tokat, Trabzon, Aksaray, Kırıkkale, Kayseri, Konya, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Karaman

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber