Merdivenleri hızlı çıkan genç hayatını kaybetti

Samsun'da apartmanın merdivenlerini hızlı bir şekilde çıktıktan sonra fenalaşan 27 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Merdivenleri hızlı çıkan genç hayatını kaybetti
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mobilya imalatı işinde çalışan 27 yaşındaki Yiğitcan Ayyıldız, kayınbabasının evinin merdivenlerini koşarak 4. kata çıktıktan sonra fenalaşarak su isteyip ardından da olduğu yere yağıldı. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yiğitcan Ayyıldız, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 3 yıllık evli olduğu ve eşinin 2 ay sonra doğum yapması beklenilen Yiğitcan Aylıldız'ın ölümü şüpheli bulundu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ayyıldız'ın kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. 

Soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler