Meral Akşener’in mitingine Asiye teyze damga vurdu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’da partililere hitap etti.

Meral Akşener’in mitingine Asiye teyze damga vurdu

Haber61 - Haber Servisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’da konuştu. Mitinge damga vuran an ise Asiye teyzenin konuşması oldu. Meral Akşener’in “Şimdi bir Asiye ablamız var, onu huzurlarınıza davet ediyorum. Trabzon’un irfanı Asiye ablam.” diye taktim ettiği asiye teyze konuşmasıyla büyük beğeni topladı.

Asiye teyze yaptığı konuşmasında “Devlet sana yardım edemedi ben ediyorum ve iki ineğimi veriyorum dedi.

Asiye teyze “Bizim derdimiz şimdi açlık. Gençlerimiz boşta. İş istiyoruz, aş istiyoruz. Anadolu konuşuyor. Artık koyacak yerimiz kalmadı yeter artık. Ben haberleri hiç kaçırmam. Tır şoförü izledim arabasını satamıyor borç batağındayım diyor. Acaba Bilal de öyle ağlıyor mu. Erdoğan diyor ki bu varlık kuyruğu. Ben varlık kuyruğunda otururum derim ki bana getirin 10 kg patates diye. Aklımızla oynuyorlar tımarhanelik olduk. Gençler aklınızı başınıza alın , bizden geçti… Biz bunları dinleye dinleye bıktık artık şu seçim bir bitsin. Trabzon’um hangi hakaretlere maruz kalmadı. Trabzonspor’un çektiği haller… Ben cahil bir kadınım. Ben bunlara üzüle üzüle bu hale geldik. Ekrem İmamoğlu’na da başarılar diliyorum. Benim iki tane ineğim var onları da sana veriyorum destek olsun diye. Devletin vermediği desteği veriyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber