Meral Akşener Yomra'dan Erdoğan'a seslendi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yomra'da Başkan Mustafa Bıyık'ı ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Trabzon’a geldi.

Akşener, havalimanında karşılanmasının ardından Yomra’ya hareket etti. Akşener Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı makamında ziyaret etti.

İlk olarak Bıyık’a geçmiş olsun dileklerini ileten Akşener ziyareti esnasında açıklamalarda bulundu.

Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

20 Ocak 2020’den beri ben esnaf geziyorum. Anadolu’nun şehirlerini tek tek geziyorum. İlçelere gidiyorum. 2020 20 Ocak2ta başladığımda pandemi yoktu o günden itibaren esnaflar, onların dükkanlarında rastladığımız vatandaşlarımızın dertlerini öğrendik. O dertleri grup konuşmalarına aldık. Seçime biz gireriz, vatandaş muhalefete derki bizim avukatlığımı yapacaksın, iktidara da der ki sen de bizim dertlerimizi çözeceksin. Bunu yapmaya çalışıyorduk. Sorunları duyurmaya çalıştık. Bunlar birbirine bağlı bir çalışmaydı. Seçmenin öncelik olduğu bir sonuçtu. Siyaset için seçmen velinimettir. Onların dertlerini dinledik. Çözümleri için uğraştık. Bugüne kadar böyleydi ancak bazı ağalar rahatsız oldu demek ki. İnsanların canı yanmış durumda. Zaman zaman heyecanlanabiliyorlar. Önce Hatay’da sonra Adana’da oldu. Adana’da bir karpuz yetiştiricisi heyecana geldi canı yanmış, o arkadaşımızı aldılar günlerce yandaş televizyonlarda verildi.

Sayın Erdoğan ve bütün Karadenizli bakanlara sesleniyorum, vatandaşların garibanlığıyla uğraşılmaz, canı yanarak söylediklerini biz yayınlamadık. Ama bu vatandaşı buldular.
Biz gariban ailelerden gelmiş insanlarız. Sayın Erdoğan da dahil bazı geceler aç yatmış insanlarız biz. Derdini ifade eden, onla ilgili feryat eden kişilerin tehdit edilip günlerce televizyondan yayınlanmasını esefle izledim. Erdoğan’a tavsiyem saraydan çıksın, kendi geçmişini hatırlasın, garibanlar üzerinden Meral Akşener’i nasıl zor duruma düşürebiliriz ahmaklığını engellesin. O 5 maaş alan danışmanlar birer birer kendisini itibarsızlaştırıyor. Ben buradayım varsa bir derdiniz ben buradayım.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber