Meral Akşener: "Trabzon'u istiyorum"

İyi Parti genel Başkanı Meral Akşener Trabzon'da.

Meral Akşener: "Trabzon'u istiyorum"

Haber61 – Haber Servisi - İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’a geldi.


Trabzon'da il teşkilatının açılışını gerçekleştiren Meral Akşener, Atatürk alanında vatandaşlara hitap etti;

"And olsun şart olsun ki milletimizin emrinden Cenabı Hakkın yolundan ayrılamayacağız. Burada ilk teşkilatımızın açılışına yapacağız. Ben gidiyorum bir şehre bugüne kadar sarayda sadece muhtarları kabul edenler. Yerlerinden çıktılar. Ben şimdi Trabzon’a yapılacakları söyleyeceğim. Onlar yapacaklar. Biz tarım konuşuyoruz. Dün çiftçiye al ananı da git diyenler bugün mazotun yarısını indirdiler. 3 y’yi kaldırmaya geldiniz.

Öyle yasakçı bir zihniyetle yönetiyorsunuz ki utanmasanız kadınların günlerine dinleme memuru göndereceksiniz. Söyle seni kim neden korkutuyor. Söyle biz halledelim. Yasakları kaldırmak için geldiler OHAL’de seçime gideceğiz. Kim diz çöktürmek istiyor. Kim kim Bugüne kadar kimsenin bilmediği tutanaksız gizli yaptığın her bir görüşmenin korkusunu yaşıyorsun ve sen bizi korkutmaya çalışıyorsun. Korkutamazsın. Çünkü dün beklinde silah olanlardan korkmayan bu kadın senden mi korkacak? Temmuz da araziydiniz. Milletini çağırdınız. Bodrumlardan karanlık yerlerden milleti çağırdınız. Yolsuzlukları bitirmek için geldiniz içine battınız. O kadar kibirlendiniz ki bir kamyon koruma ile geziyorsunuz. Bunun anlamı şu; ne milletin adamlı kaldı. Allah’a millete güven. Güvenmezsen böyle olur. Türkiye 16 Nisanda tek adam rejimini abidik gubidik bir şeylerle kabul etmiş oldu. O gün dediler ki Türkiye uçacak. Soruyorum. Çocuklarınız iş buldu mu? AK Parti’den kağıt getirmeden her hangi bir işe girme imkanı oldu mu? İş adamlarına soruyorum. Yandaş olmadığınız andan itibaren hakkını alabilecek konumda mısınız, yoksa değil misiniz? Hazreti Ömer2in adaletini söyleye söyleye geldiler. Şimdi adaleti 4 kolluya koydular üzerine birde gömdüler.

Meral Akşener:

Karadenizlinin fındığını hak ettiği değerde alıyor musun? Alamaz neden çünkü Berlusconi abisi ile ailecek görüşüyorlar. Çok iyi arkadaşlar. Karadenizlinin fındığını İtalya’ya peşkeş çektiler.

Değerli hemşerilerim Trabzon’u istiyorum. Koray Bey söz verdiler. Ama ben söylüyorum. Trabzon’u istiyorum. Alınmadığı takdirde kayınvalidem ile camlarınızı taşlayacağım. Tarım arazilerinizin TOKİ tarafından taşlandığını biliyorum. Önce üreteceğiz sonra satacağız. Gıda pahalı olduğunuz zaman bir ülkede enflasyonu düşüremezsiniz. İthal etmeye mecbur kalırsınız. Neden bizim üreticimiz pahalı üretiyor. Çünkü mazot pahalı, vergi sistemi petrol üzerinden işliyor. Yabancı ucuz mazot kullanırken siz kullanamıyorsunuz. Buradan söylüyorum. ABD’li çiftçi mazotu elektriği kaç liradan kullanıyorsa sizde de aynı şekilde kullanacaksınız.

Bugün 51. İlde Trabzon’dayım. 5 ayda 51 il gezmişiz. Ülkenin her yerinde 4 yılık üniversiteler açtılar. Bir şehre gittim. Elektronik bölümünde kaç hoca var dedim. 3 Doçenti FETÖ’den aldılar sadece bir akademisyen var dediler. 4 sınıfın bu ilkokuldan daha alt bir eğitim seviyesidir. Sanayiyi artırmazsanız üretimi artırmazsanız zor durumda kalırsınız.

Meral Akşener:

Önce bu arkadaşı Merkel kandırdı. Sonra Berlusconi, Macron kandırdı. Ondan önce Obama, ama en önemlisi FETÖ kandırdı. Apo Kandırdı, PKK kandırdı. Bu kadar kandırılan bir lider olur mu? Her seferinde Allah beni affetsin kandırdılar. Tamamda bedelini millet ödedi. Benden ne istediler se verdim dedi ama ne verdiğini söylemedi. Buradan soruyorum. Ne istediler de verdin? Bu kadar kandırılmanın sonunda 15 Temmuz oldu. FETÖ’cülerle elele verip ordunun belini kırdılar. Başbakan tünellerde. Kendi sadece bir telefon bağlantısı yaptı. Sonra çıktılar yerlerinden millet ile aldılar. Bedelini millet 249 can ile ödedi. Tiril tiril titrediler. İçişleri Bakanı ise Gürcistan sınırında havada tur attı. Bu aziz milletin insanlarının canını yakmayın. Liyakate önem verin. Hukukun üstünlüğünü görün. Hazreti Ömer’in adaletinden vazgeçtik ama uluslararası hukuka uygun bir adalet sistemi yapın."

Meral Akşener:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber