Meral Akşener Trabzon'a kamp kuracak

Meral Akşener Trabzon'a kamp kuracak

Meral Akşener Trabzon'a kamp kuracak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ağustos ayı içerisinde Trabzon’a gelecek. Dört gün boyunca Trabzon’da kalacak olan Akşener’in teşkilatlardaki sorunları çözüp, vatandaşlarla buluşacağı öğrenildi.

Akşener’e Trabzon’daki teşkilat yapısı ile ilgili olarak dosyalar dolu şikâyetler gitmişti. Yaşanan olumsuzları yerinde inceleyip, çözüme kavuşturacak olan Akşener’in bazı ilçe başkanlarını görevden alacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Akşener’in İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde, Trabzon teşkilatlarında görev yapmış ve sonrasında küskünler grubuna katılmış isimlerlede baş başa görüşeceği ve bu kişileri yeniden partiye davet edeceği belirtildi.

Akşener’in Trabzon’da en etkili muhalefet yapan Davut Çakıroğlu ile de görüşeceği ve kendisine yeniden parti rozeti takacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler