Meral Akşener Trabzon'a geliyor

Meral Akşener, İYİ Parti İl binasını açmak için Trabzon'a geliyor.

Meral Akşener Trabzon'a geliyor

İYİ Parti Trabzon İl Yönetimi, tanışma ve kaynaşma toplantısında buluştu. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Saka, 10 güne kadar Genel Başkan Meral Akşener'in Trabzon'a gelerek parti binasının açılışını yapacağını duyurdu.


İYİ Parti Trabzon İl başkanı Hasan Saka, tanışma yemeği düzenleyerek il yönetim kurulu üyelerini bir araya topladı.

Meral Akşener Trabzon'a geliyor

Dün akşam bir restoranda düzenlenen yemekte bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, birbirlerini daha yakından tanıma imkanı buldu. Gecede konuşma yapan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, teşkilat mensuplarının aynı çatı altında buluşmasından duyduğu mutluluğu aktardı.

Meral Akşener Trabzon'a geliyor

AKŞENER, 10 GÜN İÇİNDE GELECEK

İYİ Parti il binasının 10 güne kadar teslim edileceğini belirten Hasan Saka, parti binasının İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın katılımıyla açılışının yapılacağını açıkladı. Saka, bir sonraki toplantının il binasında yapılacağını da sözlerine ekledi. Saka'nın konuşmasının ardından teşkilat mensupları sırayla kendini tanıttı.

Meral Akşener Trabzon'a geliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber