Meral Akşener: Fındık 5 hırsızdan büyüktür! Fiyatı 5 dolar olmalı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’da konuştu.

Meral Akşener: Fındık 5 hırsızdan büyüktür! Fiyatı 5 dolar olmalı!

Haber61 - Haber Servisi

Yaklaşan Yerel seçimler öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Trabzon’da konuştu. Fındık konusuna da değinen Akşener “ Fındık hırsızdan büyüktür, fiyatı 5 dolar olmalı” ifadelerini kullandı.

Akşener “Fındık, göçü engeller, ekonomidir, iştir. Dünyada tek el olduğumuz fındıkla ilgili neden bir şey yaplmıyor. Çünkü en yakınındaki kişi Berlusconi aracılığıyla çikolata firmasının danışmanı da ondan.

Ekonomi verileri açıklandı.. Fındığa 5 Dolar ver dolara bağla, dünya bakın mecburen satın alacak. Sen bu iradeyi ortaya koy, almaya mecburlar. Ama Berlusconi kardeşinden, yanındakilerin zenginliğinden büyüktür. Diyorsun ya dünya 5ten büyüktür diye fındık da 5 hırsızdan büyüktüFındık, göçü engeller, ekonomidir, iştir. Dünyada tek el olduğumuz fındıkla ilgili neden bir şey yaplmıyor. Çünkü en yakınındaki kişi Berlusconi aracılığıyla çikolata firmasının danışmanı da ondan.

Ekonomi verileri açıklandı.. Fındığa 5 Dolar ver dolara bağla, dünya bakın mecburen satın alacak. Sen bu iradeyi ortaya koy, almaya mecburlar. Ama Berlusconi kardeşinden, yanındakilerin zenginliğinden büyüktür. Diyorsun ya dünya 5ten büyüktür diye fındık da 5 hırsızdan büyüktür.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber