Gazeteci Mehmet Tan anıldı

Trabzon'un Merhum gazeteci Mehmet Tan kabri başında anıldı.

Gazeteci Mehmet Tan anıldı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin kurucusu ve eski başkanı merhum gazeteci Mehmet Tan, ölüm yıldönümünde kabri başında anıldı.


Mehmet Tan'ın vefatının 14. yıldönümünde Beşikdüzü ilçesi Akkese köyündeki kabrinde düzenlenen anma törenine Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ile Trabzon Gazeteciler Cemiyetiyönetim kurulu, cemiyet üyeleri, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Trabzonspor Basın Direktörü Can Karyağdı, meslektaşları, ailesi ve dostları katıldı.


Törende konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, merhum Mehmet Tan'ın gazetecilik kişiliğinden bahsederken kendisinin her zaman örnek alınan bir insan olduğunu vurguladı. Yusuf Turgut, ,"Bu anma töreninde bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Mehmet Tan çok iyi bir gazeteci , çok iyi bir Trabzonsporlu ve örnek alınacak bir kişiydi. Aynı zamanda cemiyetimizin kurucusu ve eski başkanıydı. Vefatının 14.yılında kendisini saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Ailesine bir kez daha başsağlığı diliyoruz" dedi. Törende Mehmet Tan'ın ruhuna Kuran-ı Kerim okutulurken dualar edildi.

Mehmet Tan anıldı

Mehmet Tan anıldı
Mehmet Tan anıldı
Gazeteci Mehmet Tan anıldı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber