Mehmet Salih Aksoy: Esnaf siftah yapamıyor sen saray yapıyorsun!

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz seçim çalışmalarına sanayi sitesinde devam etti.

Mehmet Salih Aksoy: Esnaf siftah yapamıyor sen saray yapıyorsun!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Sanayi Sitesi’nde seçim çalışmalarına devam etti. Belediye meclis üyeleri ile birlikte Büyük Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinleyen Akyüz, esnafın ekonomik kriz nedeniyle işlerinin durma noktasına geldiğini söyledi. 

Akyüz, “Memlekette ileriye giden hiç bir şey yok. Her şey baş aşağıya gidiyor. Sanayide 3 gündür siftah yapamayan esnafımız var. Esnafımız, kirasını, işçinin maaşını, bağkur primini, faturalarını ödemekte güçlük çekiyor. Bu böyle gitmez” dedi. 

Trabzon’un mahalleleri, caddelerine 10 yıldır çivi çakılmadığını söyleyen Akyüz, “Bu şehirde yapılan yatırımlar kentte yaşayan vatandaşımıza hiç sorulmadı. Birisinin aklına bir şey geliyor, hastaneyi Kaşüstün’e taşıyor. Böyle şey olur mu? Benim yürüyerek gittiğim hastaneyi niye Kaşüstün’e taşıyorsun? Ortak akılı ve bilimi göz ardı eden zihniyet, bu şehre gelecek vaat etmiyor” diye konuştu. 

“Bizde herkesin saray yapma hastalığı var” diyen Akyüz, "Sanayi esnafı ‘belediye ile iş yapmak istemiyoruz, paramızı alamıyoruz’ diyor. Sen esnafın parasını ödeyemiyorsun, saray gibi belediye binası yaptırıyorsun. Bu müsriflikler bizi yıktı. Ben başkanlığa seçilirsem o binayı şehrin acil ihtiyacı olan onkoloji hastanesi yapacağım. Bana geniş makam odası lazım değil” diye konuştu. 

Gündüz Büyük Sanayi Sitesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Akyüz, akşam saatlerinde de Bektaş Mahallesi’ne giderek burada çay ocaklarında vatandaşlarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber