Mehmet Atalay: Trabzonspor'a destek zamanı

Mehmet Atalay, Trabzon'da basın mensupları ile bir araya geldi.

Mehmet Atalay: Trabzonspor'a destek zamanı

Haber61 Spor Servisi

Basın ilan Kurumu Eski Genel Müdürü ve Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay Trabzon’da basın toplantısı düzenledi.

Atalay yaptığı basın toplantısında Trabzonspor’un kongre süreciyle ilgili de konuştu.

Başkanlığa adaylığını koymayı ancak sonrasında bunun sadece niyette kaldığını belirten Atalay şöyle konuştu;

Bizim bu süreçte adaylıkla ilgili bir niyetimiz vardı. Bu niyet bu gün gelinen nokta sebebiyle ertelenmesi gereken bir niyete dönüştü. Çünkü Trabzonspor takımı bu kadar başarılıyken şampiyonluğa bu kadar odaklanılması gerekirken ve bu sürece de bütün Trabzonsporluların içeride dışarıda hangi görevde olursa olsun destek vermesi gerekirken bizde aynı anlayışı göstermek zorundaydık. Dolayısıyla şu an odaklanılacak tek taraf şampiyonluktur. Bunu sağlayacak iradeyi göstermek gerekir. Bunu sağlayacak kim varsa güç birliği yapması gerekiyor. Camianın el ele vermesi gerekiyor. Trabzon’un Trabzonspor’un başka bir şeye asla odaklanmaması gerektiğini düşünüyoruz. O sene bu sene olabilmesi için kenetlenilmesi gerektiğini düşünüyoruz. 

Mehmet Atalay: Trabzonspor başkan adaylığına niyetim vardı...
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler