"Mazeret Yok"

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda verilen konferansa Dr. Şaban Kızıldağ konuşmacı olarak katıldı. Konferansta Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Ticaret ve S

"Mazeret Yok"
Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda verilen konferansa Dr. Şaban Kızıldağ konuşmacı olarak katıldı. Konferansta Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş hazır bulundu. 
 
20160118aw634772_04.jpg
 
İki saate yakın stand-up gösterisi şeklinde konferans veren Dr. Şaban Kızıldağ, hayatın farklı alanlarında yaşanılan çeşitli olayları eğitici ve eğlenceli şekilde anlatması katılımcıları hem güldürdü hem düşündürdü. Dr. Şaban Kızıldağ, anlattığı her konunun ardından kendisini izlemeye gelenlere ‘Mazeret Yok’ diye salonda bulunanlara söyletmesi ise eğlenceli dakikaların yaşanmasına neden oldu. Kızıldağ, insanların başarısız ve mutsuz olmasındaki en büyük nedenin mazeret üretmek olduğunu söyledi.
 
Konferansın sonunda çiçek takdim edilen Dr. Şaban Kızıldağ, daha sonra kitaplarını imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber