Mardin heyetinden Vali Yavuz'a ziyaret

Trabzon'da festival için gelen Mardin heyetinden Vali Yücel Yavuz'a ziyaret.

Mardin heyetinden Vali Yavuz'a ziyaret

Trabzon Ortahisar Belediyesi ile Kızıltepe Belediyesi'nin ortaklığında 'Mardin Tanıtım Günleri' kapsamında Trabzon'da 2'ncisi düzenlenen 'Bulgur Festivali'ne katılmak üzere ilimize gelen Mardin Derik Kaymakamı Hakan Kafkas, Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer ve beraberindeki gazeteciler Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u ziyaret etti.

Vali Yücel Yavuz Mardin Derik Kaymakamı Hakan Kafkas ve Kızıltepe Kaymakamı Mehmet Yüzer ile makamında bir süre görüştü.  Görüşmede Kızıltepe ve Derik Kaymakamı Vali Yücel Yavuz'a bugün 15 Temmuz Hürriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan Bulgur Festivali hakkında bilgi sundular.

Makam ziyaretinin ardından, Mardin heyetinde yer alan  gazetecilerle de Valilik B Toplantı salonunda görüşen Vali Yücel Yavuz, heyetle Mardin ve Trabzon arasında kurulan kardeşlik köprüsü projesi ile ilgili sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber