Maraş Caddesi tartışmalarına Muhammet Balta da katıldı! “Yapılan hizmetler itibarsızlaştırılıyor”

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Maraş Caddesi tartışmaları ile ilgili konuştu.

Trabzon’da yayalaştırılması sonrasında kullanılan malzemenin tartışma konusu olduğu Maraş Caddesi ile ilgili İktidar ve muhalefet kanadından açıklamalar gelmişti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Akçaabat’ta yaptığı Pazar yeri ve otopark projesinin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Maraş caddesi ile ilgili tartışmalara değinerek “yapılan hizmetlerin bir algı operasyonuyla itibarsızlaştırıldığını da görüyoruz” dedi.

Maraş Caddesi tartışmalarına Muhammet Balta da katıldı! “Yapılan hizmetler itibarsızlaştırılıyor”

Muhammet Balta şunları söyledi;

“Son yıllarda yapılan çalışmalarla birlikte özellikle büyük şehrimizin Büyük şehir olduktan sonra da hem merkezde, Ortahisar’da hem ilçelerimizde yapılan çalışmalarda sadece yol, su, altyapı ile ilgili değil aynı zamanda bu tür mekanlarında yapılmaya başlandığını görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Bu güzel projeyle buraya gelen insanlarımızın, ablalarımızın, kardeşlerimizin çok daha güzel bir mekanda, ortamda her türlü soğuktan, yağmurdan, çamurdan korunduğu bir ortamla çok güzel bir hizmete kavuşacaklarının mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Bu hizmetlerin artarak devam etmesini istiyoruz. Ama görüyoruz ki Trabzon’da merkezde yapılan, ilçelerde yapılan hizmetlerin bir algı operasyonuyla itibarsızlaştırıldığını da görüyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Maraş caddesinde yaptığı ve Trabzon’u gözde bir mekan haline getirdiği projeyi bile, öyle olacak, böyle olacak, eksikler vardı, hatalar vardı. Eksiklik insanda da vardır, eksikler giderilebilir. Yapıldıktan sonra eksik arıyoruz. Yapılmıyor kimse sesi çıkmıyor, yapılıyor eksik aramaya çalışıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber