Mansur Yavaş'tan Bıyık'a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı ziyaret etti.

Mansur Yavaş'tan Bıyık'a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Bıyık'ı tebrik eden Yavaş, "Yomra Belediye Başkanımız 31 Mart seçimlerinde oldukça önemli bir performans ortaya koydu. Türkiye'nin Mustafa Bıyık gibi yeni yüzlere ihtiyacı var. Seçimden sonra şahsımı ziyaret ettiler. Bende iadei ziyarette bulunma fırsatı buldum. Arkasında ciddi bir halk desteği bulunan başkanımıza destek olmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yomra Belediye Başkanı Bıyık, ziyaretlerinden ötürü Başkan Yavaş,'a teşekkür etti. Çalışmaları ve projeleri hakkında Yavaş'ı bilgilendiren Bıyık, "Sayın Başkanımızın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz, desteklerini talep ediyoruz. Ülkemizin önemli değerlerinden biri olan Başkanımızı Yomra'da ağırlamaktan mutluluk duyduk: diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın, Yomra Belediye Başkanı Bıyık'ı ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İstanbul eski Milletvekili Aylin Nazlıaka, ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler