Makinecilerden güç birliği! Ufuk Bulut yönetimine talip oldu

Ufuk Bulut, yeni bir ekiple makine mühendisleri odası yönetimine talip oldu.

Makinecilerden güç birliği! Ufuk Bulut yönetimine talip oldu

Trabzon Makine Mühendisleri Odası(MMO) Trabzon Şube Başkan Adayı Ufuk Bulut, 14'üncü Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimlerinin 12-13 Şubat tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirterek, tüm üyeleri genel kurul ve seçimlere davet etti ve ‘Güç birliği ekibiyle üyelerimize en güzel hizmetin sözünü veriyoruz’ dedi. 

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şube Başkan Adayı Ufuk Bulut, Şube 14'üncü Dönem Olağan Genel Kurulu ve seçimlerinin 12-13 Şubat tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirterek, tüm üyeleri genel kurul ve seçimlere davet etti. 

2 binin üzerinde üyenin oy kullanabileceği seçimde, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ufuk Bulut aday olurken, 12 Şubat Cumartesi gününde genel kurul, 13 Şubat Pazar gününde ise seçimler gerçekleştirilecek. 

Yönetim Kurulu seçimlerinde yarışacak olan “Genç, Üretken ve Çağdaş Makine Mühendisler (GÜÇ)”  ekibinin başkan adayı Ufuk Bulut daha güçlü bir Trabzon MMO için odasının ve mesleğinin emektarı olmak ve ortak akıl ile hareket etmek için ekibi ile birlikte bu yola çıktıklarını dile getirdi. 

Ana sloganlarının “Etkin Üye, Güçlü Oda” olduğunu belirten Bulut, yeni dönemde üyelerimizin de destekleri ile yeni projeler üreteceklerini ve uygulayacaklarını belirtti.

Yönetim kurulu adaylarını belirlerken kamu ve özel sektördeki değişik alanlarda çalışmakta olan meslektaşlarımız ile dengeli bir yapı oluşturduklarını belirten Bulut, ‘Her biri kendi alanında örnek teşkil eden arkadaşlarımız ile kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarındaki deneyimlerimiz ile odamıza katkı sağlayamaya hazır bir ekibiz’ dedi.

Değişik yaş gruplarındaki meslektaşlarımıza yönelik birçok faaliyet planladıklarını belirten Bulut, odamızın ana unsuru olan üyemize ulaşma ve katkı sağlama ve odasına aidiyeti noktasında ne gerekiyorsa yapılması gerektiği inancıyla çalışacaklarını aktardı.

Makinecilerden güç birliği! Ufuk Bulut yönetimine talip oldu

Makinecilerden güç birliği! Ufuk Bulut yönetimine talip oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler