Maçka'da yaylada yaşlı adam kayboldu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Maçka İlçesi Çağlayan Mevki Başkurt Köyü’ne bağlı Uçpınar yaylasına giden 85 yaşındaki Muzaffer Aydın’dan bir daha haber alınamadı. 7 Kasım günü evinden çıkarak yaylaya giden Muzaffer Dede’den bir daha haber alamayan y

Maçka'da yaylada yaşlı adam kayboldu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Maçka İlçesi Çağlayan Mevki Başkurt Köyü’ne bağlı Uçpınar yaylasına giden 85 yaşındaki Muzaffer Aydın’dan bir daha haber alınamadı.

7 Kasım günü evinden çıkarak yaylaya giden Muzaffer Dede’den bir daha haber alamayan yakınları durumu İlçe Jandarma ekiplerine bildirdi. Ekipler; 20 gün boyunca Muzaffer Aydın’ı arasa da bir türlü kendisine ulaşamadı.

Muzaffer Dede’nin aile fertleri ve köyünde bulunan komşuları aramaya koyuldu. Fakat Yaylada bulunan eve ulaştıklarında ise kendisinin burada olmadığı tespit edildi.

Haber61’e konuşan Aydın’ın torunu Gülen Yılmaz, “Dedemden haber alamıyoruz. 20 gündür yok. Aramadık yer bırakmadık. Belki hasta olmuş bir hastaneye gitmiştir ve üzerinde kimliği yoktur. Dedemi görenler bize yardımcı olursa sevinirim” ifadelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

muzaffer-aydin-634x386.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler