Maçka kaymakamına destek

İsmail Karaca, Ali Yazıcı ve Ahmet Külekçi, Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin’i ziyaret etti.

Maçka kaymakamına destek

Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca, Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı ile Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin’i ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler
 
Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin’e sivil toplum kuruluşları ve derneklerden ziyaretler devam ediyor. Hafta sonu Pişkin’i ziyaret edenler arasında Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca, Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı ile Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi vardı.
 
Kaymakam Deniz Pişkin’in şehit aileleri ve gazilere gösterdiği destek ve sahiplenmenin önemine değinen Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca “Göreve geldiği günden bu yana bu hassasiyet sürdüren kaymakam beye teşekkür ediyoruz” dedi.

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı ise kaymakamın ilçede başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çekerek “Kendisiyle gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’de kaymakam Pişkin’in Maçka halkı tarafından çok sevildiğini dile getirdi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber