Maçka'daki krizde son perde! O tepeye bayrak yeniden asıldı

Maçka'daki Türk Bayrağı krizi sona erdi.

Maçka'daki krizde son perde! O tepeye bayrak yeniden asıldı

CHP ile Maçka Belediyesi arasında krize dönüşen bayrak meselesi sona erdi. Yeni Türk Bayrağı asıldı.

CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk, Maçka Sofrataşı’ndaki bayrağın yerine asıldığını belirterek fotoğraf paylaştı.

Açıklamasında şunları söyledi; 

"Şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Maçka ilçemiz Yeşilyurt mahallesi Sofrataşı mevkiinde şanlı bayrağımızın ivedilikle göndere çekilmesi hususunda yapmış olduğumuz çağrımız sonucu, bayrağımız bugün göndere çekildi. Bu süreçte özverili davranarak ivedilikle harekete geçen Maçka Kaymakamımız Sayın Selim Çomaklı’ya, Karakol Komutanımız Sayın Ahmet Dağaşan’a, emeği geçen tüm askeri personelimize  ve kaymakamlık yazı işleri çalışanlarına, ilçe yöneticimiz Sayın Recep Tüfekçi’ye özellikle birer birer resim atan duyarlı davranan Maçkalı vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. 

Ucuz siyasetimiz bayrağı göndere çekti!

Sayın Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan; bayrak direğinin bir yıldır kırık olduğunu, bayrağı bizim getirip resim çektiğimizi, bayrağımızı asmak değil olduğu yerde hakkını vermek gerektiğini dile getirip ucuz siyaset yaptığımızı söylemişti.

Sayın Koçhan; ucuz siyasetimiz Şanlı Türk Bayrağımızı göndere çekti, ürettiğiniz mazeretlerinize en güzel cevabı net bir şekilde bir gün içinde Şanlı bayrağımızı sahiplenen ve göndere çektiren, Devlet adamı vasfını ortaya koyan Sayın Kaymakamımız vermiştir.  On metrelik bayrağı alıp eskitip 200 metre yürüyüş yolunda taşıyıp seremeyeceğimizi, üzerine de anında kar yağdıracak meziyetlerimiz olamayacağını bildiğinizi düşünüyorum.  

Halk ekmek parası derdindeyken "onlar" için belediye sınırları içerisinde dikilen bir bayrağın idari yükümlülüklerini yerine getirmek yerine   Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve bizleri suçlamayı seçerek sorumluluktan kurtulma çabanız gayet normaldir. Rahmetli Demirel'in "Allah yakışan iftiradan korusun" sözü bu noktada çok anlamlıdır ve manidardır. Mazeret üretmeye meyilli amelleriniz niyetinizi gözler önüne sermiştir."

Maçka'daki krizde son perde! O tepeye bayrak yeniden asıldı

Maçka'daki krizde son perde! O tepeye bayrak yeniden asıldı

Maçka'daki krizde son perde! O tepeye bayrak yeniden asıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber