Maçka'da spor salonu!

ikinci kapalı spor salonu yapılıyor...

Maçka'da spor salonu!
Trabzon’un Maçka ilçesinde 2 milyon 518 bin TL’lik proje bedelli ikinci kapalı spor salonunun yapımına başlanıyor. 
Trabzon’un Maçka ilçesinde mevcut bir kapalı spor salonuna bir yenisi daha ekleniyor. 2 milyon 518 bin TL proje bedelli kapalı spor salonunun yapımına Esiroğlu mahallesinde başlanıyor. İkinci kapalı spor salonu müjdesini açıklayan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, projelerin bir bir gerçekleştiğini kaydederek, “Maçka Kuruköprü'de bulunan en değerli arsayı Gençlik ve Spor Bakanlığına bağışladık. Bağışladığımız arsa içerisinde kapalı spor salonu inşaatına başlanıldı. Yeni yapılan kapalı spor salonumuzda basketbol, voleybol, hentbol gibi oyun alanları, 2 soyunma odası, 1 hakem odası, engelliler için oyun alanı, ilkyardım odası, kafeteryası ve otoparkı olacak. Maçka’mız için çok önemli olan spor salonu, ilçemize hayırlı olsun. Özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a, bölge milletvekillerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Maçka için gece gündüz çalışacaklarını dile getiren Koçhan, “Amacımız Maçka'nın her alanda büyüyüp gelişmesi. Onun için de projelerimiz bir bir gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler