Maçka'da evi olmayanlara ev yardımı

Maçka Belediyesi evsiz ve maddi durumları iyi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Maçka'da evi olmayanlara ev yardımı
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan tarafından başlatılan proje kapsamından 4. ev yapımı tamamlanarak sahiplerine teslim edildi. 

İlçeye bağlı Gayretli Mahallesinde gerçekleştirilen törene hayırsever Maçkalı işadamı Ali Çavrar, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Belediye Meclis üyeleri Hakkı Günaydın, Emine Osmanoğlu Hüseyin Okumuş, Mataracı Mahallesi Muhtarı Mustafa Sarıçiçek ve vatandaşlar katıldı.

Her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade eden Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan yaptığı açıklamada, “Çok şükür kısa süre içerisinde dördüncü evimizi sahiplerine teslim ediyoruz. Gerçekten mahallelerimizde durumları çok kötü insanlarımız var. Belediye ve hükümet olarak bizler her zaman milletimizin yanındayız. Bugün bu sıcak yuvayı sahiplerine verirken büyük bir mutluluk içerisindeyim. Ben özellikle Maçkalı hemşerimiz Hayırsever İşadamımız Ali Çavrar bey katkılarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu güzel yuvanın sahiplerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler