Lokantalar gelişigüzel masa koyamayacak

Meslektaşımız darp edilmese yetkililer izlemekle yetinecek ti.

Lokantalar gelişigüzel masa koyamayacak
Trabzon Atatürk  alanında  lokantaların bulunduğu alanlarla ilgili bir haber hazırlamak isteyen Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi muhabirlerinden Ali Osman Yürük, burada bazı esnafın tepkisiyle karşılaşmış, olay büyüyerek darp edilmeye kadar gitmişti.
Masaların kaldırımlara koyularak vatandaşın geçiş hakkını adeta gasp eden  lotantaları görüntelemek isterken darp edilen meslektaşımız Aliosman Yörük  ile ilgili  olarak Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu dün bir açıklama yaptı
 “Yapılan saldırıyı kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirten Gümrükçüoğlu ."Gazeteci arkadaşımız Ali Osman Yörük’ü ı arayıp geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.  Vatandaşlarımızın şikayeti üzerine, Atatürk Alanı  yeniden düzenliyorlar. Arkadaşlarımız orası ile igili  çalışma yapıyorlar. . Bugün akşama kadar bütün hepsinin tebligatını yapmış olacaklar.
Ayrıca Uzunsokak’ta da aynı sorunun yaşandığı yönünde gelen şikayetler var. Bununla da ilgili olarak  arkadaşlarımız gereğini yapacaktır. Bu tebligatlara esnafımızın uymasını rica ediyoruz. Uymaları da gerekmektedir” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber